Brukervilkår

Velkommen til cvmal.no. Disse vilkårene og betingelsene (“Vilkårene”) gjelder for cvmal-nettstedet som ligger på www.cvmal.no og alle andre nettsteder, mobilnettsteder, tjenester, applikasjoner, plattformer og/eller verktøy der disse vilkårene vises eller er koblet til (samlet, “Nettstedet”). Disse vilkårene, sammen med våre retningslinjer for personvern, utgjør en skriftlig kontrakt (“Avtalen”) mellom deg og “CLOUDY AS”, selskap registrert med org nr: 928 214 859  i Oslo, Norge, som opererer fra hovedkontoret på adressen: Sandakerveien 108, 0484, Norge, heretter kalt www.cvmal.no («cvmal», «vi» eller «oss»).

CVmal tilbyr på dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester tilgjengelig fra dette nettstedet til deg, “brukeren”, forutsatt at du aksepterer alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her. Ta deg tid til å gjennomgå avtalen du inngår. Hvis du ikke forstår denne avtalen, eller ikke godtar å være bundet av den eller personvernreglene, kan du ikke få tilgang til eller bruke nettstedet eller tjenestene våre (definert nedenfor), og du må umiddelbart slutte å få tilgang til eller bruke nettstedet.

Disse vilkårene inneholder en juridisk bestemmelse som krever bruk av juridisk meglig  på individuell basis for å løse tvister, i stedet for rettssaker eller gruppesøksmål, og begrenser også rettsmidler tilgjengelig for deg i tilfelle en tvist. Se avsnitt 11 (Tvisteløsning) for fullstendige detaljer.

 

PERSONVERN 

Vi tar personvernet ditt svært alvorlig. Som sådan er vår personvernerklæring en viktig del av denne avtalen. Personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn informasjon fra deg og hvordan vi kan bruke og dele denne informasjonen.

 

OM VÅRE TJENESTER

Vi tilbyr tjenester og verktøy for CV-bygging (“tjenestene”). Så lenge du godtar disse vilkårene og overholder dem, kan du bruke tjenestene. Disse vilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet og tjenestene, inkludert besøkende og registrerte brukere.

Det er viktig å merke seg at cvmal ikke deler CV med potensielle arbeidsgivere. Den tilbyr ikke jobbsøking eller rekrutteringstjenester.

 

KVALIFIKASJON

Ved å få tilgang til og/eller bruke tjenestene, inkludert ved å gjøre det etter å ha tilgang til denne avtalen, representerer og garanterer du at du er juridisk kvalifisert til å inngå og inngå kontrakter i henhold til gjeldende lov.

 

BRUK AV NETTSTEDET OG TJENESTER 

Lisens til bruk

Med forbehold om at du overholder denne avtalen, gir cvmal deg en ikke-eksklusiv, ikke-underlisensierbar, tilbakekaller, ikke-overførbar lisens for å få tilgang til nettstedet og bruke tjenestene. Denne lisensen lar deg bruke tjenestene, men den tillater deg ikke å reprodusere, duplisere, kopiere, modifisere, selge eller på annen måte utnytte noen del av tjenestene uten skriftlig forhåndssamtykke fra cvmal. Alle rettigheter som ikke uttrykkelig er gitt i denne avtalen er reservert av cvmal. 

 

Kontoregistrering 

For å få tilgang til visse tjenester eller se visse områder av nettstedet, må du registrere deg hos cvmal og opprette en konto (din “konto”). Du representerer og garanterer at all brukerinformasjon du oppgir i forbindelse med kontoen din og din bruk av tjenestene er oppdatert, fullstendig og nøyaktig, og at du vil oppdatere denne informasjonen etter behov for å holde den nøyaktig. Du representerer og garanterer videre at du ikke utgir deg for å utgi deg for noen person eller enhet gjennom kontoen din, eller villeder andre brukere med hensyn til din tilknytning til noen person eller enhet. Vi kan nekte å tillate bruk av et brukernavn (eller e-postadresse) som allerede er i bruk av en annen bruker, for å unngå forvirring eller utilsiktet bruk av en annens konto. Hvis et brukernavn eller passord ikke oppfyller de nødvendige sikkerhetsbetingelsene, kan vi umiddelbart kreve at det endres, eller fortsette å stenge kontoen din. Du er ansvarlig for å opprettholde konfidensialiteten til kontoen din, inkludert brukernavn og passord. Du samtykker i å varsle cvmal umiddelbart om enhver uautorisert bruk av kontoen din. Hvis vi etter eget skjønn mistenker at det har vært et brudd på kontosikkerheten din, forbeholder vi oss retten til å nekte tilgang til tjenestene, avslutte kontoen din, suspendere eller avslutte din rett til å bruke tjenestene, eller iverksette andre tiltak. som vi anser nødvendig. 

 

Brukerinnhold

Når du oppretter en konto, kan du laste opp, legge ut, dele, overføre eller på annen måte gjøre ditt eget innhold tilgjengelig (“brukerinnhold”) gjennom tjenestene. “Brukerinnhold” betyr, uten begrensning, din kontoinformasjon, CV, profilsammendrag, karrierehistorikk, utdanningshistorie, karrieremateriell og/eller annen informasjon du oppgir på eller gjennom tjenestene eller som vi kan lage for deg. Når du oppretter en konto eller oppgir karriereinformasjon på eller gjennom tjenestene (inkludert via skjemaer tilgjengelig på nettstedet eller ved å laste opp en CV) godtar du at du alene er ansvarlig for nøyaktigheten til brukerinnholdet ditt. Du godtar at cvmal kan bruke brukerinnhold til å forbedre tjenestene våre, tilpasse nettstedet eller markedsføre tjenester.

For klarhetens skyld beholder du eierskapet til brukerinnholdet ditt til enhver tid. Ved å legge ut, laste opp og/eller gjøre brukerinnhold tilgjengelig i tjenestene, og/eller ved å gi kommunikasjon eller materiale til cvmal, vil du imidlertid automatisk: 

 

(a) Gi CVmal en verdensomspennende, evigvarende, ugjenkallelig, ikke-eksklusiv, royaltyfri, underlisensierbar gjennom flere nivåer og overførbar, lisens til å bruke, kopiere, reprodusere, behandle, tilpasse, modifisere, publisere, overføre, distribuere, forberede avledede verk av, vise og utføre brukerinnholdet i forbindelse med tjenestene, inkludert, men ikke begrenset til, promotering og redistribuering av deler av eller alle tjenestene i alle medieformater og gjennom alle mediekanaler (nå kjent eller senere utviklet). Vi kan endre eller tilpasse brukerinnholdet ditt for å overføre, vise eller distribuere det over datanettverk og i ulike medier og/eller gjøre endringer i brukerinnholdet ditt, inkludert anonymisering av dataene, etter behov. Du gir også herved andre brukere av tjenestene en ikke-eksklusiv lisens til å få tilgang til ditt offentlige brukerinnhold, og til å bruke, reprodusere, distribuere, vise og utføre slikt brukerinnhold som tillatt gjennom funksjonaliteten til tjenesten og under disse vilkårene.

(b) Garantere at du er eieren av brukerinnholdet og har rett til å inngå disse vilkårene og at brukerinnholdet ikke krenker eiendoms- eller personvernrettighetene til noen tredjepart.

 

Forbudt oppførsel 

CVmal pålegger visse begrensninger på din bruk av tjenestene. Du godtar å avstå fra, men ikke begrenset til, følgende forbudte oppførsel:

Oppgi falsk, villedende eller unøyaktig informasjon, opprett mer enn én konto, overfør kontoen din, opprett en konto for andre enn deg selv, eller opprett en konto uten autorisasjon

Last opp, legg ut, overføre, vis, fremføre eller distribuer alt innhold, informasjon eller materiale som er injurierende, ærekrenkende, fornærmende, truende, overdrevent voldelig, trakasserende, uanstendig, utuktig, ondsinnet, skitten eller pornografisk

Utgi seg for, eller på annen måte gi en feilaktig fremstilling av tilknytning, tilknytning eller assosiere med, enhver person eller enhet

Endre eller endre plasseringen og plasseringen av enhver annonse som legges ut via nettstedet

Avsløre, høste eller på annen måte samle inn informasjon om brukere, for eksempel e-postadresser og telefonnumre

Bruk eller forsøk å bruke en hvilken som helst motor, programvare, verktøy, agent eller annen enhet eller mekanisme (inkludert uten begrensning nettlesere, edderkopper, roboter, avatarer eller intelligente agenter) for å høste eller på annen måte samle inn informasjon fra tjenesten for enhver bruk, inkludert uten bruksbegrensning på tredjeparts nettsteder

Få tilgang til innhold eller data som ikke er ment for deg, eller logg på en server eller konto som du ikke er autorisert til å få tilgang til

Forsøk å undersøke, skanne eller teste sårbarheten til nettstedet, eller et tilknyttet system eller nettverk, eller bryte sikkerhets- eller autentiseringtiltak uten riktig autorisasjon

 

Forstyrre eller forsøke å forstyrre bruken av tjenesten av en hvilken som helst annen bruker, vert eller nettverk, inkludert (uten begrensning) ved å sende inn skadelig programvare eller utnytte programvaresårbarheter

Forfalskning, modifisering eller forfalskning av nettverkspakke- eller protokolloverskrifter eller metadata i forbindelse med, eller overføring til, tjenestene (for eksempel SMTP-e-posthoder, HTTP-overskrifter eller Internett-protokollpakkehoder)

Forsøk på å modifisere, reversere, dekompilere, demontere eller på annen måte redusere eller forsøke å redusere til en form som kan oppfattes av mennesker, noe av kildekoden som brukes til å tilby nettstedet og tjenestene, inkludert, men ikke begrenset til uredelig forsøk på å modifisere programvare eller andre teknologisk mekanisme for å måle antall visninger generert av individuelt innhold og/eller den generelle tjenesten for å bestemme og/eller revidere annonseinntekter og -betalinger, hvis aktuelt.

Vi forbeholder oss retten til å avslutte kontoen din eller bruken av tjenestene for brudd på noen av de forbudte brukene. 

     

SAMTYKKE TIL Å MOTTA ELEKTRONISK KOMMUNIKASJON FRA SELSKAP 

Ved å registrere deg for en konto eller oppgi navn, e-post, postadresse eller bostedsadresse og/eller telefonnummer gjennom tjenestene, samtykker du uttrykkelig til å motta elektronisk og annen kommunikasjon fra cvmal.no, på kort sikt og med jevne mellomrom, inkludert e-postkommunikasjon. Disse kommunikasjonene vil handle om tjenestene, nye produkttilbud, kampanjer og andre saker. Du kan velge bort å motta elektronisk kommunikasjon når som helst ved å følge avmeldingsinstruksjonene i hver kommunikasjon, eller ved å kontakte oss på hei@cvmal.no. Du godtar at disse elektroniske kommunikasjonene tilfredsstiller alle juridiske krav om at kommunikasjon eller meldinger til deg skal være skriftlige. 

 

BETALINGER OG ABONNEMENTSPLANER 

Betalinger

Du samtykker til å betale cvmal alle avgifter knyttet til din bruk av tjenestene (“Gebyrer”), som angitt for deg på det tidspunktet du godtar slike avgifter (som ved registrering av kontoen din eller under betalingsprosessen).

 

cvmal verifiserer ikke kontoinformasjon eller behandler betalinger selv; i stedet leveres disse tjenestene gjennom nettstedet av cvmal betrodde tredjeparts “betalingsbehandlere”, og du kan bli omdirigert til tredjepartsnettsteder og/eller pålagt å godta separate tredjepartsvilkår for å fullføre betalingstransaksjonen.

 

Abonnementer 

CVmal kan, etter eget skjønn, tilby sine tjenester på abonnementsbasis. Hvis du registrerer deg for en abonnementsplan (ditt “Abonnement”), vil du bli fakturert i henhold til vilkårene for abonnementet som ble vist for deg på det tidspunktet du først meldte deg inn (“Abonnementsvilkårene”).

 

Tidspunkt for abonnementsbetalinger. På det tidspunktet du registrerer deg for abonnementet ditt, vil du bli bedt om å oppgi betalingskortinformasjonen din for å betale for gebyrene knyttet til abonnementet ditt. Hvis du velger å registrere deg for et abonnement, forstår og godtar du at kreditt- eller debetkortet ditt på filen vil bli belastet med gebyrer for ytterligere abonnementsperioder (f.eks. én gang per måned) uten å få ytterligere tillatelse eller bekreftelse fra deg. Med andre ord, abonnementet ditt fornyes automatisk med mindre du kansellerer det før neste betalingsperiode. Vær oppmerksom på gebyrene, betalingsvilkårene og avsløringene gitt under bestillingsprosessen for abonnementet ditt.

 

Endringer og kansellering. For å endre eller kansellere prøveabonnementet eller abonnementet ditt, kan du enten logge på kontoen din eller sende oss en e-post på hei@cvmal.no. Hvis du velger å endre eller kansellere via e-post, må du gi cvmal tilstrekkelig informasjon til å identifisere kontoen din, for eksempel brukernavn, ekte navn, faktureringsadresse og e-postadressen knyttet til kontoen. Endringer og kanselleringer av abonnementet ditt må gjøres minst tre (3) dager før kreditt- eller debetkortet ditt belastes for neste abonnementsbetaling for å unngå nevnte betaling.

 

Endringer i abonnementsavgifter. Vi kan finne det nødvendig å endre gjeldende avgifter for et abonnement og forbeholder oss retten til å gjøre det samme etter eget skjønn. Vi vil ikke øke gebyrene for abonnementet ditt uten forvarsel til deg som er tilstrekkelig til å gi deg en mulighet til å kansellere abonnementet ditt før du pådrar oss de økte gebyrene.

 

 Pris

 1. I løpet av gyldighetsperioden som nevnt i tilbudet, vil prisene på tjenesten(e) ikke økes, unntatt prisendringer som følge av endringer i merverdiavgiften.
 2. Prisøkninger innen 3 (tre) måneder etter inngått avtale er kun tillatt hvis de er et resultat av lovbestemmelser eller forskrifter. Kunden har rett til å si opp avtalen med virkning fra den dagen prisøkningen trer i kraft.
 3. Prisene nevnt i tilbudet av tjenesten(e) inkluderer merverdiavgiften.
 4. Den første betalingen gjør Kunden direkte via sin egen nettbank, eller i henhold til betalingsinstruksjonene på nettsiden. Etter at cvmal har mottatt bekreftelse på Avtalen fra Kunden, begynner betalingsperioden på 4 dager. Ved fornyelse av Avtalen skjer betalingene via direkte debitering fra kontonummeret som oppgitt av Kunden.
 5. Kunden er forpliktet til å informere cvmal umiddelbart om feil i de oppgitte betalingsdetaljene.
 6. Kunden er forpliktet til å ha tilstrekkelig med saldo på det oppgitte kontonummeret, slik at direkte debitering er mulig.
 7. Hvis Kunden ikke overholder sin(e) betalingsforpliktelse(r) i tide, varsler cvmal Kunden om dette og gir ham/henne en ny betalingsfrist på 14 (fjorten) dager. Dersom betalingen ikke gjøres innen denne nye 14-dagersperioden, skylder Kunden lovbestemt rente på det utestående beløpet, og cvmal har rett til å kreve de utenrettslige inndrivingskostnadene tilbake fra Kunden. Inndrivingskostnadene utgjør maksimalt: 15 % for utestående beløp opptil  2 500 NOK, 10 % for de neste  2 500 NOK, og 5 % for de neste 5 000 NOK med et minimum på  40 NOK

Oppsigelse av konto i prøveperioden

Kunder som velger en gratis CV-mal har muligheten til å avslutte prøveperioden på 4 dager for kun 9 kroner, uten tillegg i pris.

Kunder hos cvmal.no som velger en premium mal, er forpliktet til å betale 399 kroner selv om de sender inn en oppsigelse innen prøveperioden på 4 dager. Det er viktig å presisere at prøveperioden på 4 dager for kun 9 kroner gjelder kun for våre gratis CV-maler.

 

Skatter 

Alle bestillinger og abonnementsplaner er underlagt gjeldende avgifter i staten/landet der du bor.

 

Refusjoner

På grunn av tjenestenes natur, med mindre annet er angitt, ER ALLE SALG ENDELIG, OG DET ER INGEN REFUSJON. Du forstår og godtar at manglende suksess med å finne en stilling ikke er grunn for refusjon.

 

ENDRINGER I NETTSTEDET, VILKÅR OG PERSONVERN

Internett-teknologi og gjeldende lover, regler og forskrifter endres ofte. cvmal forbeholder seg retten til å endre denne avtalen og dens personvernerklæring, helt eller delvis, når som helst etter varsel til deg, som inkluderer ved å legge ut en ny versjon eller sende deg en melding om endring. Det er ditt ansvar å gjennomgå denne avtalen og personvernreglene med jevne mellomrom. Hvis du på noe tidspunkt finner enten denne avtalen eller personvernreglene uakseptable, må du umiddelbart slutte å bruke tjenesten. Med mindre cvmal innhenter ditt uttrykkelige samtykke, vil enhver revidert personvernpolicy kun gjelde for informasjon som samles inn av cvmal etter at de reviderte personvernreglene trer i kraft, og ikke for informasjon samlet inn under noen tidligere versjoner av personvernreglene. 

I tillegg forbeholder cvmal seg retten til å endre, uten forvarsel, presentasjonen, konfigurasjonen og innholdet på nettstedet og tjenestene som tilbys.

 

TREDJEPARTS NETTSTEDER

Nettstedet og/eller tjenestene kan være koblet til nettsidene til tredjeparter (“tredjepartsnettsteder”), hvorav noen kan ha etablerte relasjoner med cvmal og noen ikke. cvmal har ikke kontroll over innholdet og ytelsen til tredjepartsnettsteder. CVmal har ikke gjennomgått, og kan ikke gjennomgå eller kontrollere alt materialet, inkludert dataprogramvare eller andre varer eller tjenester, som er gjort tilgjengelig på tredjepartsnettsteder. Følgelig representerer, garanterer eller støtter ikke CVmal noen tredjepartsnettsteder, eller nøyaktigheten, valutaen, innholdet, egnetheten, lovligheten eller kvaliteten på informasjonen, materialet, varene eller tjenestene som er tilgjengelige via tredjepartsnettstedene. CVmal fraskriver seg, og du godtar å påta deg alt ansvar og erstatningsansvar for eventuelle skader eller annen skade, enten på deg eller tredjeparter, som følge av din bruk av tredjepartsnettsteder.

 

Vilkår for eksterne samarbeidspartnere

www.cvmal.no/Cloudy AS reserverer seg retten til å avbryte kommersielle samarbeid med alle forretningspartnere med øyeblikkelig virkning. Dersom andre vilkår er akseptert av Cloudy AS ved skriftlig avtale signering hvor motpartens vilkår er nevnt i dokumentet med Cloudy som avtalepart. Cloudy AS vil kreve at slik dokumentasjon fremlegges. Følgende detaljer må inngå i dokumentet:

 • Selskapene som inngår avtalen
 • Land
 • By
 • Dato
 • Motpartens vilkår i sin heltet

 

ÅNDSVERK

CVmal, CVmal-logoen, CVmal nettsteddomen(er), og alt innhold og annet materiale som er tilgjengelig gjennom nettstedet og tjenestene, eksklusiv informasjonen din og andre brukere, (samlet “Bedriftens IP”) er varemerker, opphavsrettigheter og intellektuell eiendom til og eies av CVmal eller dets lisensgivere og leverandører. Verken din bruk av tjenestene eller denne avtalen gir deg noen rettigheter, tittel eller interesse i eller noen lisens til å reprodusere eller på annen måte bruke selskapets IP. Du godtar at all goodwill i selskapets IP generert som et resultat av din bruk av tjenestene vil komme til fordel for CVmal, og du godtar å tildele, og tildele, all slik goodwill til CVmal. Du skal ikke på noe tidspunkt, og heller ikke bistå andre med å utfordre CVmal rettigheter, tittel eller interesse i eller gyldigheten til selskapets IP. 

 

KUNDESERVICE

CVmal har kundeservice støtte for å hjelpe med eventuelle problemer angående nettstedet eller tjenestene. Vi oppfordrer deg til å søke løsning på eventuelle problemer ved først å kontakte kundeservice på hei@cvmal.no 

Før du starter noen formidlings- eller voldgiftsprosedyre, bør brukere først kontakte kundestøtte for å prøve å finne en løsning mellom partene. 

Klager mottatt angående tjenestene vil bli behandlet innen fjorten (14) kalenderdager etter mottak av varselet via e-post på hei@cvmal.no eller skriftlig til Cloudy AS. Sandakerveien 108, 0484 Oslo, Norge.

 

ENDRINGER I VILKÅR OG PERSONVERN

Internett-teknologi og gjeldende lover, regler og forskrifter endres ofte. Vi forbeholder oss retten til å endre denne avtalen og vår personvernerklæring når som helst etter varsel til deg, inkludert ved å legge ut en ny versjon eller sende deg en melding om endringen til din registrerte e-postadresse. Det er ditt ansvar å gjennomgå denne avtalen og personvernreglene med jevne mellomrom.

 

AVSLUTNING

Hver av partene kan si opp denne avtalen når som helst etter skriftlig varsel til den andre parten. Hvis du sier opp denne avtalen, må du kontakte cvmal og be om sletting av kontoen din og kan ikke lenger få tilgang til eller bruke tjenestene. Hvis du, etter oppsigelsen, får tilgang til tjenestene eller oppretter en ny konto, vil en slik handling utgjøre ditt samtykke til denne avtalen og personvernreglene, og den tidligere oppsigelsen vil bli ansett som ugyldig. Hvis du er registrert i et abonnement, må du kansellere abonnementet ditt som en del av oppsigelsen for å unngå å pådra deg ekstra abonnementsgebyrer. Alle betalingsforpliktelser som er utestående på tidspunktet for oppsigelsen og avsnitt 4 (dint innhold), 5-21 skal overleve oppsigelse av denne avtalen.

 

ERSTATNING

I den maksimale utstrekning loven tillater, samtykker du i å skadesløs, forsvare (med advokater som er rimelig akseptable for oss), og holde CVmal og dets eiere, ledere, direktører, ansattes agenter, tilknyttede selskaper, konsulenter, representanter, underlisenshavere, etterfølgere, og skadesløs. overdrar fra alle krav, handlinger, skader, forpliktelser, tap, forpliktelser, kostnader eller gjeld og utgifter (inkludert men ikke begrenset til advokatsalærer), som er et resultat av eller som oppstår fra a) din bruk av eller tilgang til tjenestene, inkludert din konto eller b) ditt brudd på disse vilkårene eller gjeldende lov.

 

ANSVARSFRASKRIVELSE

I FULLSTENDIG UTSTREKNING LOV TILLATER, CVMAL, PÅ VEGNE AV SEG SELV, SINE LEDERE, ANSATTE, PARTNERE, AGENTER, LEVERANDØRER, LISENSGIVERE OG TILKNYTTEDE SELSKAPER, FRASKRIVER SEG UTTRYKKELIG EVENTUELLE OG UTTRYKKELIGE DETTE, OG UTTRYKKELIG SERVICE, VED LOV ELLER ANNEN MÅTE, INKLUDERT UTEN BEGRENSNING ENHVER OG ALLE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER OM SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL, OG IKKE-KRENKELSE I TILLEGG TIL ENHVER GARANTI SOM ER VED BRUK AV, ELLER. CVMAL GARANTERER IKKE AT (A) NETTSTEDET ELLER TJENESTER VIL FUNGERE ELLER UAVBRUTT, SIKRE ELLER TILGJENGELIGE PÅ NOEN BESTEMT TIDSPUNKT ELLER STED; (B) EVENTUELLE FEIL ELLER DEFEKTER VIL BLI KORRIGERT, (C) NETTSTEDET ELLER TJENESTER ER FRI FOR VIRUS ELLER ANDRE SKADELIGE KOMPONENTER; (D) AT DU VIL FINNE EGNET ANSETNING, ELLER (E) RESULTATET AV BRUKEN AV TJENESTERNE VIL MØTE DINE KRAV ELLER FORVENTNINGER. CVMAL FRASKRIVER SEG ALT UNDERFORSTÅET ANSVAR FOR SKADER SOM OPPSTÅR VED INNREDNING AV PLATTFORMEN I HENHOLD TIL DENNE AVTALEN.

 

RISIKOOVERTAGELSE

Du påtar deg bevisst og fritt all risiko når du bruker tjenestene. Du, på vegne av deg selv, dine personlige representanter og dine arvinger, samtykker frivillig i å frigi, frafalle, frigjøre, holde uskadelig, forsvare og skadesløse CVmal og dets eiere, offiserer, direktører, ansatte, agenter, tilknyttede selskaper, konsulenter, representanter , underlisenshavere, etterfølgere og overdragere fra alle krav, handlinger eller tap for kroppsskade, skade på eiendom, urettmessig død, følelsesmessig nød, tap av privatliv eller andre skader eller skader, enten til deg eller tredjeparter, som kan resultat av din bruk av tjenestene.

 

ANVENDELSE AV ANSVARSFRASKRIVELSER

Noen jurisdiksjoner tillater kanskje ikke ekskludering av visse underforståtte garantier eller begrensning av visse skader, så noen av de ovennevnte ansvarsfraskrivelsene, fraskrivelsene og ansvarsbegrensningene gjelder kanskje ikke for deg. CVmal lisensgivere og leverandører er tiltenkte tredjepartsbegunstigede av disse ansvarsfraskrivelsene, fraskrivelsene og begrensningene. Ingen råd eller informasjon, enten muntlig eller skriftlig, innhentet av deg gjennom tjenestene eller på annen måte skal endre noen av ansvarsfraskrivelsene eller begrensningene som er angitt i denne delen.

 

DMCA MERKNAD

Du kan sende inn en melding i henhold til Digital Millennium Copyright Act (DMCA) ved å gi oss følgende informasjon skriftlig (se 17 USC §512(c)(3) for ytterligere detaljer): en elektronisk eller fysisk signatur fra den autoriserte personen å handle på vegne av eieren av opphavsrettens interesse; en beskrivelse av det opphavsrettsbeskyttede verket som du hevder har blitt krenket, inkludert URL-en (dvs. nettsideadressen) til stedet der det opphavsrettsbeskyttede verket finnes eller en kopi av det opphavsrettsbeskyttede verket; identifikasjon av nettadressen eller annen spesifikk plassering på nettstedet der materialet du hevder krenker, befinner seg; din adresse, telefonnummer og e-postadresse; en erklæring fra deg om at du har en god tro på at den omstridte bruken ikke er autorisert av opphavsrettseieren, dennes agent eller loven; en erklæring fra deg, gitt under straff for mened, at informasjonen ovenfor i varselet er nøyaktig og at du er opphavsrettseieren eller autorisert til å handle på opphavsrettseierens vegne. Vi kan avslutte kontoen din eller bruken av tjenestene hvis du er en gjentatte krenker i henhold til en policy for gjentatte overtredelser. Hvis du er gjenstand for en klage, kan du sende inn en motmelding i henhold til DMCA.

 

DIVERSE VILKÅR

Disse vilkårene utgjør hele avtalen mellom partene angående sakene i disse vilkårene og erstatter alle tidligere avtaler. Disse vilkårene oppretter ikke noe byrå-, partnerskap-, arbeidsgiver- eller joint venture-forhold. Bruk av tjenestene, inkludert opprettelse og bruk av en konto, utgjør ditt samtykke til å motta kommunikasjon fra oss, inkludert e-poster med markedsføringstilbud og informasjon om kontoen din. Partene skal ikke holdes ansvarlige for noen hendelse utenfor den partens rimelige kontroll, som krig, epidemi, naturkatastrofe, myndighetsordre eller regulering, eksplosjon, brann, streik, Guds handling eller annen force majeure-hendelse. Hvis en bestemmelse i disse vilkårene anses å være ugyldige eller ikke håndhevbare, skal resten av vilkårene fortsette å være gyldige og håndhevbare, og for dette formål kan disse vilkårene skilles ut.  

 

KONTAKT OSS

Hvis du har spørsmål om disse vilkårene, våre retningslinjer for personvern eller tjenestene, vennligst kontakt oss på hei@cvmal.no.