Om oss

Hva er CVmal.no og hva jobber vi med?

 

Konseptet  CVmal.no ble opprettet av oss i CVmal.no, vi jobber for at det skal være enkelt og effektivt å lage den perfekte cv-en.

Teamet bak CVmal.no har derfor utviklet profesjonelle CV maler, hvor det kun trengs å fylles relevant informasjon om deg og din kompetanse. Våre CV-maler har dokumentert effekt i prosessen med jobbsøking.

For å løse en kjent utfordring for veldig mange jobbsøkere,  har vi forsket på hvilken spesifikke utfordringer jobbsøkere særlig møter på.

Vår forskning viste oss at mange arbeidssøkere har utfordringer med både utforming, oppsett og innhold på sin CV. En annen utfordring som 94% av kandidatene viste å ha stor usikkerhet rundt, var hvilken kriterier som vurderes av rekrutterere og arbeidsgivere i en innsendt CV.

Med denne forskningen som grunnlag, opprettet vi CVmal.no for å hjelpe tusenvis av brukere til å opprette profesjonelle CVer hver eneste  måned.

Forskningen til CVmal.no genererte også verdifull innsikt om hvordan arbeidsgivere og rekrutterere velger ut kandidater som blir tatt inn til intervju. 

Responsen fra rekrutterere har for oss vært svært verdifull informasjon i arbeidet med å utforme våre cv- maler. Noe av informasjonen vi mottok var at rekruttererne raskt gjenkjenner og avgjør om en CV får sin plass i ja-eller nei bunken.

En stor feil som ofte gjentas er lang CV med lite relevant kompetanse til stillingen som søkes på. Samtidig nevnes dårlig struktur og skrivefeil gjentatte ganger. 

Hva kan denne informasjonen brukes til? CV-malene er utarbeidet med bakgrunn i forskning og samarbeid med rekrutteringsselskaper, hodejegere og arbeidsgivere. Ved å kombinere din informasjon og cv-mal.no sine profesjonelle CV- maler har du høy sannsynlighet for å komme videre i søkeprosessen.

Siden lanseringen av CVmal.no, har det vært enorm pågang fra brukere i alle bransjer og aldersgrupper. Kampen om stillinger er meget tøff, og tusenvis av jobbsøkere bruker cvmal.no for å skille seg ut med en mer profesjonell CV.